top of page

Meistä

T.Pada Ab Oy

T. Pada Ab Oy

T.Pada Ab Oy on puiden kaatamisen ja korkealla työskentelyn asiantuntija, joka tunnetaan ammattitaidostaan, laadustaan ja turvallisuudestaan. Yhdistämme intohimon luontoa kohtaan laajaan kokemukseen, mikä tekee meistä luotettavan kumppanin sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Tiimimme, johon kuuluu palomiehiä ja kokeneita työntekijöitä, käyttää uusinta tekniikkaa töiden suorittamiseksi turvallisesti ja tehokkaasti.

 

 

Suhtaudumme ympäristövastuuseemme vakavasti, pyrimme minimoimaan vaikutuksemme ja ylittämään ympäristönormit. Asiakastyytyväisyys on liiketoimintafilosofiamme ytimessä; räätälöimme palvelut niin, että ne täyttävät ja ylittävät asiakkaiden odotukset projektin koosta riippumatta.

 

 

Ota yhteyttä meihin T.Pada Ab Oy:ssä, jos haluat palveluita, joissa keskitytään laatuun, turvallisuuteen ja ympäristövastuullisuuteen. Luodaan yhdessä turvallisempia ja vihreämpiä ulkoympäristöjä.

Yhteistyöt

Yhteistyömme kumppaneiden kanssa on avain menestykseen. Yhdistämme asiantuntemuksemme puiden kaadossa ja korkealla työskentelyssä heidän erityisosaamiseensa, jotta saamme aikaan huipputuloksia, joissa keskitytään turvallisuuteen ja ympäristöön.

Kokemus

Pitkä kokemuksemme puiden kaatamisesta ja korkealla työskentelystä on tehnyt meistä alan teknisten ja turvallisuushaasteiden asiantuntijoita. Tämän ansiosta pystymme hoitamaan monimutkaisia projekteja huolellisesti ja pyrimme aina ylittämään asiakkaiden odotukset.

Vastuunottaminen

Otamme vastuun kaikesta hankkeidemme suunnittelusta toteutukseen ja keskitymme turvallisuuteen, ympäristöön ja asiakastyytyväisyyteen. Pyrimme tuottamaan korkealaatuisia palveluita vähäisin ympäristövaikutuksin, mikä on liiketoimintamme keskiössä.

bottom of page