top of page

Om oss

T.Pada Ab Oy

T.Pada Ab Oy

T.Pada Ab Oy är experter på trädfällning och höghöjdsarbeten, kända för vår professionalism, kvalitet och säkerhet. Vi kombinerar passion för naturen med omfattande erfarenhet, vilket gör oss till pålitliga partners för både privatpersoner och företag. Vårt team, inklusive brandmän och erfarna arbetare, använder den senaste tekniken för att utföra arbeten säkert och effektivt.

Vi tar vårt miljöansvar seriöst, arbetar för att minimera vår påverkan och överträffa miljöstandarder. Kundnöjdhet är kärnan i vår affärsfilosofi; vi anpassar tjänster för att möta och överträffa kundförväntningar, oavsett projektets storlek.

Kontakta oss på T.Pada Ab Oy för tjänster där kvalitet, säkerhet och miljöansvar står i fokus. Låt oss skapa säkrare och grönare utomhusmiljöer tillsammans.

Samarbeten

Vårt samarbete med partners är nyckeln till framgång. Vi kombinerar vår expertis inom trädfällning och höghöjdsarbete med deras specialkunskaper för att leverera toppresultat, med fokus på säkerhet och miljö.

Erfarenhet

Vår långa erfarenhet med trädfällning och höghöjdsarbete har gjort oss experter på de tekniska och säkerhetsmässiga utmaningarna i branschen. Detta kvalificerar oss att noggrant hantera komplexa projekt och alltid sträva efter att överträffa kundförväntningar.

Ansvarstagande

Vi tar ansvar i allt från planering till utförande av våra projekt, med fokus på säkerhet, miljö och kundnöjdhet. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster med liten miljöpåverkan, vilket är centralt i vår verksamhet.

bottom of page